Synthesis AG - SyncML Discussion Forum

Synthesis AG - SyncML Discussion Forum (http://forum.synthesis.ch/index.php)
-   Todo+Cal+Sync and SyncML PRO/LITE for iOS (iPhone, iPad, iPod touch) (http://forum.synthesis.ch/forumdisplay.php?f=13)
-   -   SyncMLPro iPhone sync only one phonenumber per contact (http://forum.synthesis.ch/showthread.php?t=2107)

ITSYS 2010-11-16 15:30

SyncMLPro iPhone sync only one phonenumber per contact
 
The synchronisation with contacts work, put we couldn't sync more then one phonenumber per contact.
If you write more then one in Groupwise, the sync takes only the first one. If you write more then one in the iPhone Addressbook, the phone numbers is reduced of only one.

Groupwise-Server <-> IntellisyncMobile Server <-> iPhone

Thanks for help

sepp 2010-11-27 17:18

Re: SyncMLPro iPhone sync only one phonenumber per contact
 
Had the same problem with Notes.

I found to change the settings in your replication SW. I use Winfonie mobile 2.

Changed the fieldmapping of the second mobile phone number to "Pager".

Now I've 2 mobile phone numbers in my iPhone.

Hope that helped.


All times are GMT +2. The time now is 12:44.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.