Synthesis AG - SyncML Discussion Forum  

Go Back   Synthesis AG - SyncML Discussion Forum > Synthesis SyncML Products (english) > SyncML Clients for classic PDAs (WindowsMobile, PalmOS)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2007-10-16, 03:12
andreashe andreashe is offline
Junior Member
 
Join Date: 2007-10
Posts: 3
Default Syncs only one Profile

Hello,

im using 3.0.2.10 and it seems that it syncs only one profile - the one which is currently selected.

the one missing to be synced is set up for mo-so 8.00-2.00 oclock all 200 minutes. but nothing happened also 24 h later.
Reply With Quote
  #2  
Old 2007-10-23, 02:50
andreashe andreashe is offline
Junior Member
 
Join Date: 2007-10
Posts: 3
Default Re: Syncs only one Profile

Noone an idea?

Does syncml only sync one profile (selected)?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:13.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.