Synthesis AG - SyncML Discussion Forum  

Go Back   Synthesis AG - SyncML Discussion Forum > Synthesis SyncML Products (english) > SyncML Servers (Linux, Windows, MacOS X)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2009-09-29, 16:49
peter.bernik peter.bernik is offline
Junior Member
 
Join Date: 2009-09
Posts: 2
Default Problem syncronizing

Hi

I need some help. I have problem with installing Synthesis SyncML Server (Standard version). I have read manual and I think I did all necessary steps.

The think is that I first try demo version...and it works.

Now I want instal standard version. I have MS SQL database. I have created database SyncDB and tables (with mssql script). I have created new user, give him all rights. I also created ODBC datasource - and the test at the end works. I also correct xml file.

Then I have set settings on my phone (Nokia 6120c). They are the same as I used them with demo version.

When I start server and try to sync, in the command window writes: switched to SlowSync because of Sync Anchor mismatch....and then nothing happens...after some time the phone report error: invalid host address (but the address is the same as in demo version).

Does anyone know what can be the problem? I can also give any detail information if needed (data, photos...). I can also give msn or skype address if it would be easier to help.

Thanks, Peter
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:43.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.